BOOKBAND den bedste underholdning til din fest

Hubertus

Hubertus Kim Larsen Jam består af 5 dygtige og rutinerede musikere, heriblandt den karismatiske gavflab Jannick Utke i front, som fortolker og genfortæller af Lune Larsens underfundige ørehængere - hele tiden med dybeste respekt for originalen. Jannick Utke er, utallige gange, beskrevet som en 'tro kopi af Larsen i sine unge år', og når først den rustne røst høres, er der ingen tvivl om at han er vokset op med Larsens musik i modermælken.

De 4 andre musikere i Hubertus er guitarist Anders Toft Larsen, guitarist Rasmus Rask, bassist og pianist Kasper Birkelund Larsen, samt trommeslager Anders Stallknecht.

Fælles for bandet er entusiasmen for Larsens musik og lysten til at spille numrene; dette, sammenlagt med musikernes erfaring (over 70 år tilsammen!) gør Hubertus til en unik samling af musikere, der spiller numre fra hele Larsens karriere, med en så stor overbevisning at man tror man er hensat til en Gasolin', Bellami eller Kjukken koncert.

Bandet har spillet et hav af koncerter, store og små, nære og fjerne, og har overbevist mangt en tilskuer om at de er den virkelige vare; tag ud og oplev en Hubertus koncert og dan din egen mening. Uanset hvad, kan du være sikker på at bandet trykker den af.

Udpluk af repertoire

Det bedste fra Kim Larsen og Gasolins bagkatalog.

Din forespørgsel

  • Ingen kunstnere valgt
Send