Skip to content

DEN BEDSTE UNDERHOLDNING TIL DIN FEST

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kim Larsen Jam

I en tid hvor det vrimler med bands der kopierer Kim Larsen med Gasolin, Bellami eller Kjukken, skulle man ikke tro, at der var plads til flere af slagsen, MEN – én mand fra København ændrer med et trylleslag alle fordomme om ‘kopisangere’.
Der er andre som i tidens løb er blevet udråbt som ultimative Larsen kloner, men Peter Philipsen løfter niveauet, fra første strofe, til uanede højder.
Om det er den flabede crisp, den intime hvisken, eller de primale brøl, er der ikke noget at tage fejl af. Originalen og kopien har tydeligvis genetisk og anatomisk identiske stemmebånd.

Som performer er Peter Philipsen en superenergisk ildflue der, med højt humør, altid får skabt en overvældende publikumssucces, når han spiller som solist og koncerter med sit profesionelle orkester ‘Kim Larsen Jam’.

9 gange har orkesteret fyldt Amager bio i København til bristepunktet, med et gigantisk show, der medlys og lyd fortæller historien om en kulturel folkearv – soundtracket til mange menneskers barndom, ungdom og voksenliv.

Hvis du synes at kopibands er kønsløse, åndsfattige og enøjede, så vent til du hører ‘Kim Larsen Jam’. Peter Philipsen spiller virkeligheden et puds. Der er ingen illusioner, ingen tricks – kun vaskeægte magi – det er ikke kun ‘lige ved og næsten’ – det er som at være der selv.

Alt det bedste fra Kim Larsen & Gasolins bagkatalog.