Skip to content

DEN BEDSTE UNDERHOLDNING TIL DIN FEST

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

One Two For You

Billy Boy, Hvide Løgne og Midt i en drøm.
Ta’ med Danmarks bedste – og eneste – One Two kopiband tilbage til den bedste tid og et genhør med perlerækken af One Two’s legendariske hits.

Med Cecilie Norby og Nina Forsberg i spidsen var One Two det bedst sælgende danske band i 1980’erne. De spillede sig ind i vores kollektive bevidsthed og var et af tidens mest populære liveband. Selv yngre generationer kan i dag synge med på sange som Den bedste tid og Smukke Anna.

Siden debutkoncerten i januar 2012 har One Two For You optrådt på en række større festuger og festivaler, herunder Langelandsfestival, Vordingborg og Køge Festuge samt Maribo Rock.
Efter koncerten ved Copenhagen Prides store afslutningsshow på Rådhuspladsen i København skrev musikanmelder Tom Haard:
‘Jeg var nødt til at slå op i programmet for at tjekke, om det var de rigtige One Two eller ej. Hold nu kæft, de spillede godt! Hvis man skal spille kopimusik, så skal man gøre det, ligesom de gjorde. Wow!

Efter mere end 20 koncerter i år er bandet klar til at levere fest, farver og en fabelagtig stemning i 2013 ved byfester og på festivaler og spillesteder landet over.

Besætningen er på fire rutinerede og sammenspillede musikere, samt naturligvis to sangerinder, der på overbevisende måde løfter arven efter One Two’s stærke vokaler.

Dertil kommer et professionelt mandskab, der håndterer lyd, lys og teknik. Blandt andet er produceren af One Two’s første album med som fast lydmand for at sikre en lyd, der kommer så tæt på den ægte vare som muligt.

Alt for længe
Billy Boy
Cadillac
Den bedste tid
Det er sent nu
Getting Better
Hold fast
Hvide løgne
Jeg kan gi’, hva’ du vil ha
Last day
Midt i en drøm
Si’r farvel
Sket så tit
Smukke Anna
The Wind whispers you