Skip to content

DEN BEDSTE UNDERHOLDNING TIL DIN FEST

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

DRENGE PÅ TUR

Har de seneste år kørt landet tyndt og spredt musikalsk glæde – Fra Bryllupper og Hal-baller til firmafester og festivaller. DRENGE PÅ TUR spiller alt fra de glade 70’er til det musik vi har i dag.

Med DRENGE PÅ TUR – er du garanteret masser af erfaring på scenen, professionel optræden, go energi der smitter på publikum – og ikke mindst en perlerække af store hits som alle kan synge med på, hvad enten det er unge på 18 eller voksne på 80.

DRENGE PÅ TUR – er sammensat af professionelle musikere. Mikkel Farsø & Karsten Mathiasen har de seneste mange år, spillet i andre sammenhænge, men besluttede i 2016 at starte DRENGE PÅ TUR i kompagniskab med Jens Sørensen på Bas og Mads Degn på lead guitar– DRENGE PÅ TUR nu er et af de mest eftertragtet bands i Jylland – faktisk så eftertragtet, at vi på de første 3 år, har spillet mere end 170 koncerter.

DRENGE PÅ TUR, spiller bl.a. musik af:
Gasolin, Poul Krebs, Bryan Adams, Danseorkestret, Kim Larsen, Johnny Madsen, Lars Lilholt, Birthe Kjær, Thomas Helmig, DAD, Rocazino, Tøsedrengene, Rasmus Seebach, Jason Mraz, Michael Falch, Bamses Venner, Gnags… Kort sagt… Vi spiller Hits på Hits… Hele aftenen/natten.

DRENGE PÅ TUR består af:
Karsten Mathiasen: Lead vokal & Rytmeguitar
Mads Degn: Lead Guitar & Keys.
Jens Sørensen: Bas & Kor
Mikkel Farsø: Trommer & kor

DRENGE PÅ TUR råder over flere størrelser af PA anlæg – det kraftigste er passende til op til 1500 personer. Uanset størrelse på arrangement, er der en passende mængde lys på scenen, evt. med tilhørende Lyd & Lys-folk. DRENGE PÅ TUR sikre en FANTASTISK aften, med en masse dejlig musik, som folk kender og kan skråle og synge med på. Med DRENGE PÅ TUR er du garanteret en god fest. Festen skal ikke tilpasse sig os. Vi tilpasser os festen.

JUTLANDIA
SWEET HOME ALABAMA
NU HVOR DU HAR BRÆNDT MIG AF
DAGEN FØR
ALL MY LOVE
I’M YOURS
ØDE Ø
JOANNA
VENNER KOM OG SE
KØB BANANER

TARZAN MAMA MIA
VUFFELI VOV
HVORFOR GÅR LOUISE TIL BAL
CONTRY ROAD
VLTJ
BOOGIE WOOGIE
JEG TAR IMOD
HVIS DIN FAR GIR DIG LOV
LAUGH N A HALF
VOLVO B18

SIRENESANG
KOM TILBAGE NU
MIDT OM NATTEN
THE ONLY THING
JOHNNY BE GOOD
BONSIOR MADAME
LANGEBRO
FLYVERE I NATTEN
SÅ LÆNGE JEG LEVER
SAMMEN OG HVER FOR SIG
FRU. SAUTERNE
 
XTRA:
PURPLE RAIN
UNDER STJERNE PÅ HIMLEN
SUSAN HIMMELBLÅ
THIS IS MY LIFE
VI ER DEM
KISS