Skip to content

DEN BEDSTE UNDERHOLDNING TIL DIN FEST

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

BACKBEAT

BACKBEAT er et velspillende partyband, der kommer ud over scenekanten og tilfredsstiller både det danseglade publikum og musikelskere. Dansegulvet gynger og publikum skråler med på hit efter hit når de erfarne musikere i BACKBEAT fyrer op under festen!

På scenen står nogle af landets dygtigste og mest erfarne musikere. Ved siden af BACKBEAT, har musikerne i bandet spillet med en lang række kendte danske kunstnere og bands. (Rugsted/Kreutzfeldt, Anders Blichfeldt, Birthe Kjær, Ivan Pedersen, Rock Nalle, Johnny Logan, PS-12 m.fl.)
Der er garanti for høj kvalitet når BACKBEAT går på scenen!

BACKBEAT er et 4 mands orkester med sanger/guitarist, pianist, bassist og trommeslager. Hvis der skal kræses ekstra om publikum, er det muligt at tilvælge sangerinde. En sangerinde i bandet er et ekstra gear til oplevelsen, som giver mulighed for flotte duetter og et endnu bredere repertoire, der også inkluderer sangerinde-hits.

BACKBEAT har specialiseret sig i at levere underholdningen til private fester og firmafester. Skal I arrangere musik til festen, er BACKBEAT det oplagte valg. Med et bredt repertoire, spilleglæde og positiv energi mestrer de professionelle musikere i bandet enhver opgave.

Book BACKBEAT til jeres fest, og få en unik aften med uforglemmelige minder.