Skip to content

DEN BEDSTE UNDERHOLDNING TIL DIN FEST

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Greatest Hits

ET AF DANMARKS FEDESTE PARTYBANDS

ALLE DE STØRSTE HITS
Greatest Hit inviterer dig med på en musikalsk rejse gennem de sidste 4 årtiers allerstørste hits. Vær klar til at finde diskoskoene frem, når der skrues op for de største hits fra 70’erne.
Du vil møde alt fra Gloria Gaynor til Stevie Wonder, der inviterer Prince, Europe, Ray-Dee-ohh, One Two og Sneakers, ind i 80’ernes glade dage. Videre herfra kan man støde ind i kunstnere som, D.A.D., Sko/Torp, Thomas Helmig, Robbie Williams, Bruno Mars, Lukas Graham, Christopher og Justin Timberlake, der sammen med bandet, vil give publikum en garanteret oplevelse af at være der selv. En aften med Greatest Hit vil når aftenen er forbi, både sidde i dansebenene, stemmerne og hukommelsen længe efter de sidste toner har forladt ørerne.

PROFESSIONELT LIVEBAND MED KANT
Greatest Hit har mere end 20 års erfaring med at levere en professionel live performance, med musikere der brænder for at trykke den af foran et publikum.
Med både en kvindelig og to mandlige forsangere, er det muligt at præsentere et repertoire hvor der er en sang for alle, der lytter med.
Hvis du ønsker et show der ikke ligner noget du før har set, kan du godt glæde dig til at møde bandet. Energien er fra start til slut i et højt gear, der får publikum ud på gulvet fra første tone slås an og som fortsætter festen så længe det skal være.

GREATEST HIT byder alle velkommen til en uforglemmelig aften!