Skip to content

The Party Killers

Er et jysk festband, der virkelig forstår at fyre den af – og der bliver lagt stor energi i at få folk med på dansegulvet. Derudover bliver der også god chance for at synge med på et utal af hits fra 50’erne til idag, når den karismatiske frontfigur styrer slagets gang.

De fire medlemmer af The Party Killers er alle professionelle musikere, der har levet af at spille i lang tid i mange forskellige konstellationer og med mange forskellige både kendte og ukendte artister.

Udover energien og oplevelsen med publikum går The Party Killers også meget op I at et live-band skal være virkelig dygtigt og velspillende. Det skal swinge og groove, så man ikke kan lade være med at bevæge sig til musikken på den ene eller anden måde.
TPK er ikke bare et hyggeband. Det er et band, der lever og ånder for at spille musik – og det kan mærkes når The Party Killers går på scenen.

Sætlisten består af blandede hits lige fra 50’ernes rock’n’roll til moderne Justin Timberlake soul. Så The Party Killers kan tilpasse musikken til netop jeres arrangement – om det er et bryllup, firmafest eller privat fest. Alle musikere i The Party Killers har mange års erfaring i at spille til alle typer fester.

Bob Marley – I shot the sheriff
Chuck Berry – Never Can Tell
Danseorkesteret – Kom Tilbage Nu
George Michael – Faith
Gnarls Barkley – Crazy
Jackson 5 – Blame it on the boogie
James Brown – I feel good
Joe Cocker – You can leave your hat on
Justin Timberlake – Lovestoned
Justin Timberlake – Senorita
Lukas Graham – Drunk in the morning
Prince – Kiss
Sanne – Den jeg elsker
Sko & Torp – On a lonely night
Stevie Wonder – Higher ground
Stevie Wonder – Signed sealed delivered
Stevie Wonder – Superstition
Thomas Helmig – Jeg tager imod
Wild Cherry – Play that funky music