Skip to content

DEN BEDSTE UNDERHOLDNING TIL DIN FEST

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

The PASS Trio

The PASS er historien om tre drenge, der fandt et musikalsk venskab, og har holdt ved det gennem de seneste 25 år. Undervejs er det blevet til mange hundrede koncerter og udviklingen af et temmelig bredt repertoire fra Otto Brandenburg til Tobias Rahim, alt sammen båret af drivkraften om hver gang at levere en uforglemmelig oplevelse og tre forvoksede drengerøves helt igennem charmerende tilgang til musik og underholdning.

Musikken spænder over det meste fra de sidste 70 år. Vi ender som regel med musik fra de fede 80ere fra fx Kenny Loggins, Katrina & The Waves, Rocazino, Ray-Dee-Ohh og Danseorkesteret samt 90’er-navne som Shania Twain, Oasis og Backstreet Boys. Men i repertoiret finder du også nyere musik fra Tobias Rahim, Medina og Burhan G, og naturligvis kan vi også hive en masse danske klassikere frem fra f.eks. Kim Larsen/Gasolin, Lars Lilholt, Sanne Salomonsen og Thomas Helmig eller de helt gamle slagere som “Alle Sømand Er Glade For Piger” og ”Garden Party”.

Undervejs lytter vi os altid ind på det, I gerne vil høre, og vi har lykkes, når alle gæster synes, at vi har spillet lidt til dem