Henrik Svanekiær

Henrik Svanekiær

Underholdningen er en kombination af humor, magi, psykologiske påvirkninger (mind-control) og lommetyveri, og flere fra publikum kan inddrages, som en del af showet. Hold fast på ure og tegnebøger. Vær klar på at blive forbløffet og underholdt for her er tale om magi på højt niveau tilsat en stor portion humor.

Scenemagi:
Magi, tankekontrol og humor er ingredienserne, når Svanekiær på magisk vis underholder alle tilstedeværende samtidigt – flere fra publikum kan inddrages som en del af showet.
Showet sammensættes efter arrangementets art og antal personer, og afhængigt af afstanden til publikum, kan selskaber helt op til 1.000 mennesker underholdes samtidigt.

Close-up Magic:
Magisk underholdning lige foran folk. Underholdningen foregår rundt ved selskabets borde, idet der underholdes ved disse et af gangen.

Kan også benyttes som “walk-around”, hvor Svanekiær fx under en reception eller en velkomstdrink bevæger sig rundt mellem folk og underholder små grupper af gangen. Effekter udføres med alle slags dagligdagsting: Skeer bøjes, tanker forudsiges, ure stjæles m.m.