Skip to content

DEN BEDSTE UNDERHOLDNING TIL DIN FEST

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sunny Cagara

Er tryllekunstner/magisk entertainer.
Du kender ham bl.a fra Talent 09 og derudover har han gæstet en del på andre programmer som Go’ morgen Dk Basta som tricktyv og meget mere.

Icebreaking:
Dette er et helt nyt koncept skabt af Sunny Cagara. Han har specialiseret sig i og bliver brugt en del af forskellige firmaer til simpelthen at ‘bryde isen’ til mødet med en evt. ny kunde. Sunny har via sine magiske kundskaber og en varm energi evne til at få kunden til at smile og sænke paraderne.
( Reference: MediaCom, Cola Cola, Danske Spil, Inflow m.fl )

Motivation:
Magisk motivation er en super måde at starte dagen på for dig og dine medarbejdere. Sunny møder op og kickstarter jeres dag/eftermiddag – Dette tilfører en helt ny og positiv energi til medarbejderne da det er underholdende og inspirerende.

Event:
Magisk underholdning til reception, sommerfest eller lign. af Sunny Cagara er helt unikt da det er en blanding af comedy, magi, sang og fascinerende kropsbevægelser. Hovedparten i showet er comedy og magi.

Foredrag:
Sunny Cagara er ude med et foredrag, som fokuserer på positivitet og motivation. Via magi og humor skaber Sunny en god og energisk stemning, som motiverer publikum og efterlader dem positive og inspirerede.

Foredraget henvender sig både til lærerne og eleverne på skolen. Det kan desuden opsættes til at underholde og motivere en større forsamling men kan også arrangeres til en mindre forsamling – som specielt udvalgte klasser eller en bestemt personale gruppe

Foredraget vil have en god indflydelse på eleverne i en presset eksamensperiode og vil lette stemningen samt bidrage til, at eleverne opnår bedre resultater til eksamen. Det kan også bruges som underholdning til dimensionsfesten på skolen. Mulighederne er mange!