Skip to content

DEN BEDSTE UNDERHOLDNING TIL DIN FEST

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Claus Reiss

Med sin mangeårige erfaring med stand-up til fest har Claus en rigtig god kontakt med publikum, og de kan sagtens blive en del af showet. Showet egner sig til festen, hvor du vil give gæsterne en oplevelse de ikke glemmer.

Oplev hans komiske vinkler på hverdagsfænomener som bilproblemer, dating, nybagte mødre, flyvning, besøg på apoteket og Prins Henriks sprog. Showet er ikke perverst og med sine emner rammer Claus den brede målgruppe. Som en fast del af showet inddrager han en sækkepibe. Claus har spillet i over 11 år og giver et par utraditionelle numre til gæsternes overraskelse.

Claus har været opvarmning for Anders Matthesen… Vender Tilbage.

Claus har sammensat et hylende morsomt show med stand-up til fest, og det kan opleves i alle aldre fra konfirmationen til fødselsdagen, brylluppet, jubilæet eller receptionen.

Claus bliver ofte booket til firmafester og konferencer for at give medarbejderne en rigtig sjov oplevelse. Han tager gerne imod stikord omkring virksomheden eller kollegerne og bruger det i sit stand-up show.

“Claus Reiss startede til gengæld ud med et brag, og hans selvsikkerhed gjorde, at vittighederne blev leveret med fuld overbevisning.
Fra start havde han publikum i sin hule hånd, og grinene og latteren ville ingen ende tage. Yderligere havde Claus Reiss en imponerende evne til at inddrage publikum i sit show.
Den talentfulde stand upper demonstrerede også sine evner på sækkepiben, som han til sidst fik til at lyde som et lyssværd fra Star Wars – imponerende.”
– Randers Amtsavis – 6. marts 2009