Skip to content

DEN BEDSTE UNDERHOLDNING TIL DIN FEST

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Niels Forsberg

Se dér oppe på scenen! -Er det en børsmægler? Er det et fugleskræmsel? Nej, det er NIELS FORSBERG! Niels er en af de talentfulde unge komikere, der i øjeblikket stormer frem på den københavnske comedy-scene.

Efter hans debut på The Beach i Næstved har han været flittig gæst både på bl.a. Comedy Zoo, og har allerede optrådt til et hav af privat-og firmaarrangementer, optrådt på TheVoice og Roskilde Festival samt været en af opvarmerne på Anders Matthesens nye show “…Vender Tilbage”.

Niels har meget forskelligt materiale og passer til alle lejligheder, men hvis du ikke har sarte nerver, eller du vil sætte ekstra spark i en polterabend eller julefrokost, kan vi varmt anbefale Niels´ guitar-show. Niels er samtidig en driftig ung mand, som gerne skruer et skræddersyet show sammen, der passer til lige netop jeres fest.

Du kender ham fra:
Roskilde Festival, Comedy Zoo, Club Renome, Bispebjerg Comedy Corner, Kulkafeen, RUC, Rotoract Copenhagen, Nibefestivalen, TheVoiceTV og Cafe Zusammen. Derudover en bunke firma- og privatarrangementer over hele landet, stand-up på Kanal København samt været opvarmer for Anders Matthesen til showet – “Anden vender tilbage”. Udover dette er Niels booker, arrangør og ildsjæl bag Open Mike arrangementerne på Huset Magstræde i København.